UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romnia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Presa

  Comunicate de presa
Conferinte de presa
UGIR-1903 in presa
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  COMUNICAT DE PRESA
   
 
   COMUNICAT DE PRESA

2011-02-22
UGIR-1903 lanseaza proiectul „Qualymatch – Sistem integrat de asistenta pentru îmbunatatirea accesului pe piata muncii pe baza calificarii"Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – "Investeste în Oameni!"

Uniunea Generala a Industriasilor din România UGIR-1903 si partenerul sau, E-Training Formacion Y Desarrollo, lanseaza astazi, 23 februarie 2011, în sala de conferinte a hotelului Novotel, proiectul strategic pe fonduri structurale "Qualymatch-Sistem integrat de asistenta pentru îmbunatatirea accesului pe piata muncii pe baza calificarii".

Proiectul îsi propune sprijinirea eforturilor de angajare ale persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca prin furnizarea unor servicii de orientare profesionala, de asistenta în ocupare si de motivare a antreprenoriatului din România. "Angajatorii din România  interesati de cresterea competitivitatii interne, trebuie sa investeasca în oameni! Capitalul uman este factorul principal care poate creste valoarea propriei afaceri, câstigul fiind de ambele parti" a precizat presedintele UGIR-1903, Ioan Cezar Corâci.

Proiectul se înscrie pe axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare", domeniul major de interventie 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare". Implementarea proiectului se va face pe parcursul a 30 de luni în toate cele 8 regiuni de dezvoltare din tara. Reteaua de asistenta la nivel local va fi accesibila în orasele: Bucuresti, Piatra Neamt, Focsani, Brasov, Târgoviste, Bistrita, Deva si Râmnicu Vâlcea.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt realizarea unei corelari eficiente între componentele de cerere si oferta la nivelul pietei muncii din România, îmbunatatirea vizibilitatii categoriilor defavorizate, consilierea si încurajarea antreprenoriatului cât si marirea gradului de informare a persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca. "Realizarea proiectului Qualymatch vine atât în întâmpinarea nevoilor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca de lunga durata cât si a ramurilor industriale reprezentate de angajatori care sunt în cautare de forta de munca pe domeniul lor de activitate" a spus Liliana Lutu, managerul proiectului.

UGIR-1903 constituie una dintre cele mai importante confederatii patronale cu reprezentativitate nationala din România, reunind peste 60 de federatii si organizatii patronale de ramura si având filiale în toate cele 8 euroregiuni. 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.