UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romnia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903 » Evenimente UGIR-1903 » CONCERTUL INDUSTRIASUL - ROMANIA CIVICA...
     
 
CONCERTUL INDUSTRIASUL - ROMANIA CIVICA

Pentru prima oara de la reluarea activitatii sale, UGIR-1903 a aniversat ziua fondarii sale, 27 ianuarie, organizand un concert la Opera Nationala din Bucuresti si o campanie umanitara in beneficiul copiilor HIV+ ,,Viitorul este SI al lor”, sub patronajul UNAIDS – Programul Natiunilor Unite pentru HIV/SIDA.

Concertul Industriasilor – Romania Civica a fost gandit ca un reper al relansarii imaginii UGIR-1903 si a institutiei patronale din Romania pentru ca:
 • A dat expresie elitei romanesti de azi, din toate domeniile;
 • A repozitionat UGIR-1903 fata de prestigioase institutii internationale si fata de Casa Regala a Romaniei pentru ca: evenimentul a avut loc sub patronaj UNAIDS – Programul ONU pentru HIV/SIDA
  • Ambasadoarea ONU in Romania, doamna Soknan Han Jung, a prezentat mesajul catre UGIR-1903 al domnului Peter Piot, Secretar General Adjunct ONU, ceea ce reprezinta un important aport de imagine nu doar pentru UGIR-1903, ci si pentru Romania.
  • La concert au fost prezenti domnul Jonatan Sheele, Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti.
Au fost prezenti diplomati ai 20 de tari:
Mohamed LAICHOUBI - Ambasador Algeria ADRIAN GUILLERMO MIRSON - Ambasador Argentina; Yeghishe SARGSYAN - Ambasador ARMENIA Christian ZEILEISSEN - Ambasador AUSTRIA Consilier probleme politice - Ambasada Bulgariei Xu Jian - Ambasador China Rodrigo Fernandez - Ambasada Chile Kim Dae-Sik - Ambasador Corea de Sud Mario Martinovici - Ministrul Insarcinat cu Afaceri Ambasada Croaţiei Dora GROSSOMANIDOU - Ambasador Grecia Ajai MALHOTRA - Ambasador INDIEI Însărcinat afaceri - Ambasada Irlandei Consilier comercial - Ambasada ISRAEL Cristiano Gallo - Primconsilier Ambasada Italiei Naotoshi SUGIUCHI - Ambasada JAPONIEI Erik Zhussupov Ambasada Republicii KAZAHSTAN Jamaluddin Sabeh - Ambasada MALAEZIEI Chafik El Khatib - Ambasador Maroc Loctiitor ambasador - Ambasada Marii Britanii Jacek PALISZEWSKI - Ambasador Polonia Teofil Iozeovici Bauer - Ambasador Ucraina Terényi János - Ambasador Ungaria Arnaldo Perez - Consilier Comercial Ambasada Cubei
 • Concertul s-a deschis cu mesajul video al Principesei Margareta, adresat industriasilor romani si mesajul Presedintelui Romaniei, domnul Traian Basescu, prezentat de catre domnul Bogdan Chiritoiu, consilier de stat.
 • Concertul a fost premers de doua campanii umanitare, una in beneficiul copiilor HIV+ ,,Viitorul este SI al lor” si cea de-a doua, de strangere de fonduri pentru reconstructia Teatrului de Opereta din Bucuresti.
Parteneri media: PRIMA TV TELE 7 ABC NATIONAL TV REALITATEA ROMANEASCA ROMANIA LIBERA RADIO GUERRILLA TABU N24 NATINAL FM ANTENA 1 TVR1
 • Industriasul Anului 2004 – domnului Stefan Vuza, presedintele SCR
 • Personalitatea Feminine a Anului 2004 – doamnei Mona Musca, ministru al Culturii si Cultelor.
Campania Umanitara in beneficial copiilor HIV+ sub patronajul UNAIDS -Programul ONU pentru HIV/SIDA

UGIR-1903 propune un nou tip de campanie umanitara care sa nu prezinte intentii sau proiecte, ci realizari concrete care au produs deja efecte in viata copiilor seropozitivi.

Campania umanitara s-a centrat pe investitii care au schimbat ireversibil, in bine, viata a zeci de copii abandonati si seropozitivi, si nu pe strangerea de fonduri a caror utilizare ulterioara este incerta.

In cadrul Campaniei Umanitare in Beneficiul Copiilor HIV+ ,,Viitorule este SI al lor”, membrii ai UGIR-1903 au facut donatii prin care:
 • Au dotat ateliere de tamplarie, croitorie si coafor care sa asigure formarea profesionala si accesul la o viata demna si independenta pentru copii HIV+;
 • Au amenajat doua bucatarii care vor permite copiilor sa-si prepare singuri hrana, sa-si optimizeze viata in comunitate prin cresterea respectului de sine;
 • Au mobilat un apartament de doua camere destinat adolescentilor HIV+ care, in curand, vor deveni majori si isi vor incepe o viata independenta.
De asemenea, au facut donatii importante care sa asigure plata curentului electric, cumpararea de uniforme si carti, precum si participarea la evenimente culturale care sa contribuie la normalizarea socializarii copiilor HIV+.

Campania Umanitara in Beneficiul Copiilor HIV+ ,,Viitorul este SI al lor” exprima o noua viziune a corpului patronal din Romania asupra rolului sau in rezolvarea marilor probleme ale societatii civile. Programul ,, Romania Civica”, va fi urmat de altele prin care UGIR-1903 va acorda asistenta financiara si altor categorii defavorizate. Prin aceasta prima campanie umanitara UGIR-1903 si-a propus sa recupereze memoria drumului spre inima comunitatii.

Sponsori: Polisano Grup Serviciile Comerciale Romane Search Corpotarions European Drinks SC Romdrinks Eurotrade SA Tender SA Lumetal SRL World Startel Communication Europa S.A. Hexol Lubricants SA Excelenta Sa, Ambasadorul Austriei la Bucuresti, domnul Christian Zielessen .
 • Casa de Moda Fiatest Wardrobe
CONCLUZII:
 • UGIR-1903 s-a reafirmat ca lider al organizatiilor patronale din Romania prin reprezentativitate, forta de a-si exprima identitatea si valorile si de a aduce in jurul sau elita romaneasca a vremii.
 • UGIR-1903 are un important casting de vizibilitate interna si internationala, a stabilit noi relatii cu prestigioase institutii internationale (ONU, Delegatia Comisiei Europene in Romania) si a reluat legaturile sale istorice cu Casa Regala a Romaniei.
 • De pe aceasta pozitie UGIR-1903 trebuie sa initieze poate procesul unificarii unitatii de actiune patronal.
 • Evenimentul a fost organizat de echipa executiva, coordonata de Departamentul de Imagine si Promovare al UGIR-1903. In acest mod s-a realizat o economie de minim 15 000 EURO care s-ar fi cheltuit prin angajarea unei firme de PR.

GALERIE IMAGINI


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.