UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903 » Evenimente UGIR-1903 » UGIR-1903 a semnat acorduri de cooperare cu Federation of Egyp...
     
 
UGIR-1903 a semnat acorduri de cooperare cu Federation of Egyptian Industries si Alexandria Business Association

In perioada 20-26 oct 2007 s-a derulat Misiunea Economica organizata de UGIR-1903 in parteneriat cu Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului in Republica Araba Egipt.

In aces context s-au desfasurat discutii si au semnat acorduri de cooperare intre UGIR-1903, Federation of Egyptian Indusrties (organizatie deosebit de puternica si de influenta, omoloaga UGIR-1903) si Alexandria Business Association (din cadru Egyptian Businessmen's Association), organizatie patronala din Alexandria reprezentand 40% din economia Egipteana.

La intalnirea organizata de comisia bilaterala romano-egipteana cu suportul Egyptian Businessmen's Association au fost detaliate posibilitatile si domeniile economice vizate.

Totodata, presedintele UGIR-1903 dl Ioan Cezar CORACI si delegatia romana a fost primita de dna Fayza Aboul Nagar, minstrul cooperarii internationale din Egipt Care si-a exprimat interesul pentru dezvoltarea pe mai departe a colaborarii reciproce.

Pe toata perioada misiunii delegatia romana a fost insotita de excelenta sa dl Gheorghe DUMITRU si de consilierul economic al amabasadei dl Onoriu NAN.

La intoarcerea in tara a fost organizata o conferinta de presa si a fost dat cu acest prilej un Comunicat de presa avand ca tematica posibilitatile UGIR-1903 de a aduce un sprijin insemnat in dezvoltarea relatiilor comerciale ale Romaniei si pe aceasta cale la mentinerea ritmului cresterii economice.


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.