UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903 » Evenimente UGIR-1903 » Forumul de afaceri Romania - Azerbaidjan 2010...
     
 
Forumul de afaceri Romania - Azerbaidjan 2010

Aflat la cea de-a doua editie , Forumul de Afaceri Azerbaidjan Romania este organizat in cadrul Programului GTZ (German Technical Co-operation) din Azerbaijan. GTZ este agentia de implementare a Ministerului German pentru Cooperare si Dezvoltare Economica si lucreaza in numeroase programe si proiecte in peste 120 de tari din lumea intrega.

Scopul organizarii celei de-a doua editii a forumului de afaceriĀ  in Bucuresti este stabilirea de contacte intre membrii delegatiei din Azerbaijan si potentiali parteneriĀ  din Romania, identificarea de oportunitati din Romania catre Azerbaijan si posibilitati de distributie ale firmelor din Azerbaijan in Romania. Delegatia din Azerbaidjan este alcatuita din firme care activeaza in principal in domeniul constructiilor, mobilei , serviciilor, institutii guvernamentale si non ā€“guvernamentale.

Unul din scopurile majore ale GTZ in Azerbaijan este dezvoltarea sectorului privat oferind asistenta siĀ  suport practic asociatiilor, institutiilor siĀ  membrilor acestora.
Ca urmare, realizarea de contacte directe cuĀ  potentiali parteneri pentru asociatiile siĀ  firmele din Azerbaijan colaborata cu transferul de know-how industrial reprezinta un instrument esential in cadrul proiectelor GTZ de dezvoltare a sectorului privat.Ā  Pentru acest motiv GTZ a initiat organizarea de misiuni internationale , participari la targuri si intalniri de afaceri pentru institutii si antreprenori din Azerbaijan in afara tarii.Ā  Deoarece Romania reprezinta una dintre cele mai mari si mai importante piete din Europa de Est si Centrala,Ā  s-a nascutĀ  ideea organizarii unui forum de afaceri aici. 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.