UGIR-1903 UNIUNEA GENERALĂ
A INDUSTRIAŞILOR DIN ROMÂNIA
 
   
romana | english
Confederatia Patronala a industriei din Romānia Uniunea Generală a industriaşilor din România UGIR-1903
 

  Activitate

  Dialog social
Materiale, documente
Publicatii
Evenimente
Stiri, informatii
Misiuni economice
Inchiriere sali
   
     Info ţări
 
De ce China?
De ce Egipt?
De ce Franta?
De ce India?
De ce Spania?
De ce SUA?


mai multe»
     Materiale
 
Propunerile UGIR-1903 si CONPIROM privind masurile de relansare economica a Romaniei citeste»


Reindustrializarea Romaniei. Pozitia UGIR-1903 prezentata la lansarea spre dezbatere a strategiei privind Reindustrializarea Romaniei. citeste»


Rezolutia Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Programul UGIR-1903 privind masurile de sprijinire si relansare sustenabila a economiei - Document al Adunarii Generale a UGIR-1903 din 29.03.2010 citeste»


Strategia Uniunii Europene - EUROPA 2020 Prezentare (en) citeste»


Negocierile colective şi stabilirea salariului minim in unele ţări europene
Rolul şi practica dialogului social bipartit la nivelul statelor membre ale UE
citeste»


   
 
  UGIR-1903  »  Misiuni economice » Misiune a oamenilor de afaceri spanioli in Romania
     
 
Misiune a oamenilor de afaceri spanioli in Romania
Perioada: 18-21 mai 2007

21 de oameni de afaceri spanioli, din intreaga Spanie, au vizitat Romania in cadrul primei misiuni comerciale private organizate de UGIR-1903 cu sprijinul si in colaborare cu compania XPLORA SOLUTIONS din Spania, companie lider in managementul investitiilor si proiectelor dezvoltate in Romania de catre spanioli.

Scopul principal al misiunii comerciale a fost consolidarea relatiilor de afaceri intre Spania si Romania si a vizat in mod special sectorul imobiliar si al dezvoltarilor imobiliare, ce au cunoscut un adevarat boom in Romania in ultimii ani, rentabilitatea investitiilor imobiliare fiind printre cele mai mari din intreaga Europa.

Participantii la misiunea comerciala sunt, in afara de propietari ai unor afaceri prospere, si specialisti in domeniul imobiliar si constructiei, reprezentand in acelasi timp investitori reali pentru Romania, cu o mare putere financiara.

Oamenii de afaceri spanioli au fost primiti la sediul Confederatiei Patronale UGIR-1903, Sala Oglinzilor, in dimineata zilei de 19 mai a.c. de catre , dl. Ioan Cezar CORACI presedintele Confederatiei, dna Amelia POPESCU, director activitate patronala, dl. Jose David Perez, si reprezentantul UGIR 1903 in Spania, care au prezentat oamenilor de afaceri spanioli piata romaneasca si climatul investitional.

Au fost vizitate, ulterior, pe parcursul celor 3 zile de sedere in tara (18-21 mai a.c.), Bucurestiul si Valea Prahovei, in incercarea de a oferi o imagine reala a oportunitatilor de pe piata romaneasca si de a oferi informatii cat mai exacte si complete despre mediul de afaceri romanesc.

Misiunea a fost un adevarat succes, fapt confirmat de evaluarile participantilor la aceasta prin intermediul unui chestionar de evaluare.

Feedbackul misunii comerciale, aparte de primele impresii deosebit de pozitive ale oamenilor de afaceri spanioli, va fi resimtit in cel mai scurt timp, afacerile acestora contribuind in timp la dezvoltarea economica a tarii si la transferul de know-how.


 
 Newsletter
 

inscrie:
 
Linkuri utile
  CES
Presedintie
Guvern
Camera Deputatilor
Senat
Legislatie
 
   
Informatii utile
   
   


© 2007 UGIR-1903. Toate drepturile rezervate.